2019 Büyük Beden Abiye Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Büyük Beden Abiye Modelleri

2019 Büyük Beden Abiye Modelleri

Düğün tarihleri daha belli olmadan başlarız acaba ne giysem, nasıl model seçsem yada ne renk olsun gibi araştırmalar yapmaya. Bazen uykular kaçar aylar öncesinden başlarız abiye arayışlarına.. Ama en önemlisi de yaşımıza, kilomuza, renk temize uygun olan abiye seçmektir. Hele büyük beden iseniz belirli modeller bulabilirsiniz. Bu yazımızda size bir kaç öneride bulunacağız.

Büyük Beden Abiye Seçimi Yaparken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Büyük beden bayanlar abiye ya da herhangi bir kıyafet seçimi yaparken kesinlikle büyük desenli ve yan çizgili olan ürünleri tercih etmemeli. Bu tarzdaki ürünler sizi olduğunuzdan da kilolu gösterecektir. Daha sade bir seçimde bulunmanız, aksesuarlarla kombininizi tamamlamanız en ideali olacaktır. Üst kısmı alt kısmına göre daha küçük olan bayanlar dikkatleri üst kısma toplamak adına saç ve makyajlarını daha özenli daha ilgi çekici yapmalı. Göğüs altından etek uçlarına doğru genişleyen bir abiye kesinlikle tercihleriniz arasında bulunmamalı. Bu tarzda ki modeller basenlerinizi olduğundan da büyük gösterecektir.

Orantılı bir şekilde kiloları olan, kalça ya da göğüs kısmında abartılı bir fazlalığı olmayan bayanlar düz kesim modelleri tercih ederek ince ve uzun bir görünüm kazanabilirler. Bacak ya da kollar da kıyafet seçiminde önemli bir etken. Örneğin kalın kollara sahipseniz askılı ürünlerden uzak durmalısınız. Kapri kol ya da kısa kollu ürünleri tercih etmeniz size şık bir görünüm kazandıracaktır.

Büyük göğüslere sahip kadınlar;

Büyük göğüslere sahip bayanlara da şöyle bir tavsiyemiz olacak kesinlikle v yaka abiyeler tercihiniz olmalı. Göğüs kısmı desenli ya da işlemeli ürünlerden kesinlikle kaçınmalısınız. Bu tarz modeller zaten büyük olan göğüslerinizi olduğundan da büyük gösterecektir.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.