2020 Kot Gömlek Modelleri ve Kombinleri – Alımlı Kadın

2020 Kot Gömlek Modelleri ve Kombinleri

2020 Kot Gömlek Modelleri ve Kombinleri

Son zamanlarda en çok tercih edilen kombinler arasında kot gömlek kombinleri yer alıyor. Kot gömlekler artık her şeyle kullanılabiliyor.

Hem hanımlar hem de beyler için kot gömlek belki de modası asla geçmeyecek tek parçadır. Sokak stiline bakıldığında herkesin üzerinde birer kot gömlek görür olduk. 80’lerde insanlara verdiği spor hava ile kullanılmaya başlayan ve git gide popülerleşen gömlekler, özellikle değişik kot gömlek bayan modelleri ile son bir kaç yılda oldukça değişime ve gelişime uğramıştır. Kullanılan yaka süsleri, kumaşa işlenen değişik pul ve boncuklar, fermuar detayları, taşlar ile kot gömlek modası her yıl olduğu gibi bu yıl da moda olacağını garantiliyor. Peki kot gömlek nasıl giyilir, ne ile kombinlenir biraz bununla ilgili bilgi verelim..

Serin günlerde giyeceğiniz elbisenizin ya da tişörtünüzün üzerine ceket yerine kot gömleğinizi alabilirsiniz. Böylelikle hem stilinize farklılık katmış olacaksınız hem de kalın ceketlerden uzak duracaksınız..

Kot kumaş sert ve kaba görünümlü bir kumaş olduğundan, hem alt hem üst için aynı 2 kumaşı kullanma fikri ilk başta garip gelebilir. Fakat kot gömlek-kot pantolon modası hala etkinliğini sürdürüyor. Fakat bu görünümde ekstra şıklık ve farklılık yakalamak istiyorsanız kullandığınız parçaları aynı kot renginde kullanmamanız gerekiyor…

Kot gömlekleri canlı renkli eteklerle kullanmamak için pek çok sebebiniz var. Zira kot, klasik rengi itibari ile, her tür renge uyum sağlayabiliyor. Bu arada deri etek ve kot gömlek uyumunu da es geçmemek gerekiyor. Zamanında pek çok ünlü tarafından deri etek-kot gömlek uyumu denenmiş ve oldukça başarılı olmuştu..

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.