2020 En Güzel Tesettür Gelinlik Modelleri ve Fiyatları – Alımlı Kadın

2020 En Güzel Tesettür Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

2020 En Güzel Tesettür Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

2020 yılında evlenmeyi planlayan genç kızlarımız için harika tesettürlü gelinlik modellerini derledik. 2020 yılındaki tesettür gelinlik modelleri hem çok romantik hem çok şık hem de çok asiller. 2020 yılının en güzel ve en zarif tesettür gelinlik modellerini incelemek istiyorsanız mutlaka galerimizde bundan fotoğraflara bakmalısınız. Tüm fotoğrafları Instagram ve Pinterest üzerinden elemeler yaparak derledim. Eğer sizde bu fotoğraflarda gördüğünüz kadar şık zarif asil ve romantik bir düğün hayal ediyorsanız mutlaka gelinlik modellerinizi buradaki hanımefendilerin ki gibi tercih etmelisiniz. Bu arada belirtmek istiyorum ki 2020 yılındaki tesettürlü gelinlik modellerinin fiyatları diğer yıllara nazaran birazcık daha yüksek bunu elbetteki dolar kurunun yükselişi ve dünya yasasındaki belirsizliğe bağlamak mümkün.

2020 yılında gelinlik seçerken dikkat etmeniz gereken bir kaç detaydan bahsetmek istiyorum. Tamamen kar beyaz gelinlik modası 2020 yılında birazcık geri planda kaldı. Daha çok hafifçe pudraya çalan tonlardaki gelinlik renkleri bu yılın en çok tercih edilen ve sevilen modellerinden birisi. Ayrıca bu yıl çok fazla duvak tercih edilmiyor. Çoğunlukla türban tasarımının üzerine el yapımı boncuk çiçeklerden zarif ve kibar bir taç oluşturuluyor ve türbanlı şekilde daha gösterişli ama bir yandan da şık ve zarif aynı zamanda da romantik bir görünüm veriyor. Düğün tarihinizin hangi mevsime denk geldiğine bakarak aynı zamanda duvak yerine pelerin de tercih edebilirsiniz bu genellikle sonbahar kış ve İlkbahar’ın ilk birkaç ayı düğün planlayan genç kızların tercih edebileceği bir alternatif gibi görünüyor.

2020 yılındaki tesettürlü gelinlik modelleri nde en çok tercih edilen kesin ilk olarak prenses daha sonrasında ise A kesin adı verilen daha basit ama daha şık duran bir model. Ben artık prenses gelinlik modellerinden o kadar da çok güzel olmadığını düşünen kesimdenim. Bunun yerine A kesin gelinlik modelleri benim daha çok ilgimi çekiyor çünkü daha sade daha duru ve bir o kadarda güzel görünüyor. 2020 yılındaki tesettürlü gelinlik modellerine dikkat ederseniz daha fazla tül daha az işleme ama daha çok romantiklik ön planda. Eğer sizde doğa içerisinde bir düğün konsepti düşünüyorsanız kesinlikle A kesin romantik gelinlik modellerinden yana tercihimizi kullanmalısınız.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.