2019 Mini Etek Kısa Gelinlik Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Mini Etek Kısa Gelinlik Modelleri

2019 Mini Etek Kısa Gelinlik Modelleri

Genel olarak düğün elbiseleri ve gelinlik modelleri uzun olur.  Seçebileceğiniz yeni ve yenilikçi tasarımlar arasında kısa veya hatta mini bir gelinlik giymek yapabileceğiniz en cesur şeylerden birisi olabilir. Eğer sizinde tercihiniz kısa gelinlik modellerinden yanaysa bu yazımızı okumadan alışverişe çıkmayın.

Kısa Gelinlik Nasıl Giyilir

İlk önce kısa bir elbise giymenin avantajlarından bahsedelim. Kısa bir elbise giymek, örneğin dans ederken karşılaşacağınız rahatsızlıkları düşünmemek, eğlenmek ve gününüzü en iyi şekilde geçirme şansını verecektir. Bu, pek çok kadının özel bir gün için özellikle kısa gelinlik modelini seçmesinin başlıca nedeni. Öte yandan, birçok kız hala risk almayı başaramıyor ve kısa bir gelinlik modeli giymeyi tercih etmiyor. Ancak, bu kesinlikle moda dünyasında güncel bir haber değil, çünkü 70’lerde de mini gelinliklerle evlenme eğilimi vardı.

Kısa gelinlik modellerini nikah törenlerinizde de tercih edebilirsiniz.

Kısa Gelinlik Modelleri için Aksesuarlar

Düğün aksesuarları seçerken gelin aksesuarları çok önemlidir. Cesur ve çılgın bakışlar için botlar gibi seçenekleri seçebilirsiniz. Yine de, geleneksel ve şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız, narin ve şık topuklu ayakkabılar, sandaletler, dantel süslemeli seçenekler veya çeşitli kar beyaz topuklu ayakkabılar gibi seçenekleri seçmeniz gerekir.

Görünümünüzü renklendirmek için beyaz elbisenin monoton görünümünü kırmak ve biraz kontrast oluşturmak için parlak ve çekici bir kemer kullanabilirsiniz. Ayakkabıları kayışla eşleştirmek mükemmel bir çözümdür.

Uzun eldivenler kısa elbiseler için bir sonraki ideal aksesuardır. İnciler veya taşlı kolyeler, ince şeffaf atkılar, şapkalar, vb. Kısa elbiseler için de idealdir. Şapkalara gelince, fedoralar veya geniş kenarlı seçenekler iyi bir çıkış olabilir.

2019 Kısa Gelinlik Modelleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.