2019 Kısa Abiye Elbise Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Kısa Abiye Elbise Modelleri

2019 Kısa Abiye Elbise Modelleri

2019 abiye elbise trendleri çok güzel. Özellikle kısa abiye elbise modellerini herkesin çok beğeneceğine eminim. Kısa etekli abiye elbise modellerinde bu yıl genellikle ışıltılı ve şifon kumaşlar tercih edilmiş. Bunun yanı sıra dantel severler de ihmal edilmemiş elbette. Son zamanlarda halter yaka elbise modelleri bir hayli moda. Bu moda akımına elbette ki abiye elbiseler de ayak uydurmuş. Bu tarz kısa abiye elbise modelleri iri göğüslü kadınlar için idealdir. Bu sayede iri göğüslerin ön planda durmasının önüne geçilebilir.

 

Kısa Abiye Elbise Fiyatları

Abiye elbise alırken fiyatlar hiç şüphesiz ki elbiseyi seçmek konusundaki en belirgin etkendir. Bu yüzden eğer İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya gibi büyük şehirlerden satın alma imkanınız varsa biraz daha şanslısınız. Çünkü çok fazla seçenek var ve çok fazla satıcı olduğundan fiyatlar sanılandan çok daha esnektir. Hem daha fazla alternatif elbise görmüş olursunuz bu sayede hem de kesenize en uygun olanı. Kısa abiye elbise modellerinin fiyatları 250 TL ile başlamakta ve artmaktadır.

Halter yaka kısa abiye elbise

Abiye Elbise Nasıl Kombin Yapılmalı?

Kısa abiye elbise modelleri kombin için en rahat seçenektir. Çünkü hem seçeceğiniz ayakkabıyı hem de çantayı en çok gösteren elbise kısa abiyelerdir. Uzun bacaklı kadınlar bu elbiselerin altına dilerlerse babet bile giyebilirler(Hayır hayır o kadar da abartmaya gerek yok). Kısa bacaklı kadınlar mutlaka topuklu ayakkabı giymeliler ve mümkünse bantlı olmayan modelleri seçmelilerdir. Bu sayede bacak boyunuzun daha uzun görünmesini sağlayarak bir göz illüzyonu yapmış olacaksınız.

şık kısa abiye elbise

Hangi Renk Abiye Elbise Almak Gerekir?

Eğer bir kır düğününe katılacaksanız ki bu kır üzerinde yapılan bir mezuniyet töreni de olabilir o zaman mutlaka küçük çiçek figürleri olan bir abiye elbiseye şans tanıyabilirsiniz. Renkleri de öyle siyah beyaz kırmızı değil de soft tonlarda olursa şahane olur. Pembe, bebek mavisi ve mint yeşili gibi tonlar çok romantik görünmenizi sağlayacağından ortam ile uyum yakalayabilirsiniz. Salonlarda yapılacak olan bir törene katılıyorsanız eğer o zaman da yakınlık durumunuza göre bir renk seçmeniz daha uygun olacaktır. Uzak bir komşu düğününe kırmızı renk abiye elbise ile katılmak pek uygun düşmez takdir edersiniz ki.

 

sexy kısa abiye elbise

 

Sizin de abiye elbise modelleri konusunda fikirleriniz varsa bizimle yorum kısmından paylaşabilirsiniz. Özellikle büyük şehirlerde yaşayan ziyaretçilerimiz bizimle yorum kısmından abiye elbise modellerini nereden satın aldıklarını yazarlarsa diğer okuyucularımız için de büyük fayda sağlamış olurlar. Kısa abiyelerin devamını görmek için Pinterest sayfamı ziyaret edebilirsiniz.

pudra kısa abiye elbise modelleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.