Estriol Krem Nedir Ne İçin Kullanılır? Kullanıcı Yorumları – Alımlı Kadın

Estriol Krem Nedir Ne İçin Kullanılır? Kullanıcı Yorumları

Estriol Krem Nedir Ne İçin Kullanılır? Kullanıcı Yorumları

Estriol krem kadın hastalıklarında kullanılan ve kullananların oldukça memnun kaldığı bir vajinal kremdir. Östrojen eksikliğine bağlı hastalıkların tedavisinde ancak doktor kontrolünde ve önerdiği şekilde kullanılması gereken bir kremdir. Bu anlamda vajinal kuruluk ve kaşıntı sorununa da oldukça iyi gelen Estriol krem hakkında merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını kullanıcıların yorumlarından derlediğimiz yazımızda bulabilirsiniz.

Estriol Krem Kullanıcı Yorumları

Eda Ş. : 50 yaş üzeri bir kadın olarak ilişki esnasında kuruluk sorunu yaşıyordum. Bu kremi doktorumun reçete etmesi ile öğrendim. Estriol krem gerçekten de çok etkili bunu kullanıp denemiş birisi olarak tavsiye ediyorum.

Hülya İ. : İlerleyen yaşlarda östrojen salgılamıyor maalesef gençlikteki gibi vücut ama bu krem sayesinde gençler kadar keyifli bir ilişki deneyimi yaşıyorum. Estriol kremi arkadaşımın önerisi ile doktoara danışarak kullanmaya başladım. Merak edenler için krem hiç bir şekilde vajina uygulaması ve sonrasında yakma ve yanma hissine sebep olmuyor.

Dilay T. : Estriol krem sayesinde piyasada bulunan kayganlaştırıcılardan kurtuldum. Hem ulaşılabilir bir fiyata sahip hem de oldukça faydalı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.