2019 Gelinlik Modelleri ve Fiyatları – Alımlı Kadın

2019 Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

2019 Gelinlik Modelleri ve Fiyatları

Gelinlik modelleri kategorimizi ilk konusu olan 2019 gelinlikleri ve fiyatlarını sizler için araştırdık. 2019 yılındaki evlenecek kadınlara söyleyebileceğim tek şey siz çok ama çok şanslısınız. Çünkü bana göre 2019 yılı bugüne kadar çıkan bütün gelinlik modellerine istinaden en iddialı en şık ve en güzel olanlara sahip. Bu yüzdendir ki bu konunun fotoğraf galerinisini bir hayli fazla tutacağım. Uzun zamandır gelinlik bakıyor ama bir türlü karar veremiyorsanız bu modelleri mutlaka görmelisiniz. El işçiliğinden tutun da Fransız dantelin kalitesine kadar hemen hemen her konudan bahsedeceğim bu yazımda işinize yarayacak çok nokta olacak. ,

Gelinlik Seçerken Nelere Dikkat Etmeli?

  • Kendinden sütyen sahibi olmayan bütün gelinlikleri lütfen eleyin. Bu küçük ama önemli detay size gelinliğin kalitesi hakkında çok şey söylüyor olacak. Çünkü gün boyu sütyen askım görünüyor mu, kup yerinden çıktı veya balen batıyor derdi sizi çok üzer. Kendinden sütyen önemlidir. Atlamayınız!
  • Dikiş yerlerini mutlaka inceleyin. Gelinlik ne kadar güzel olursa olsun eğer dikişleri usta işi değilse sizi yarı yolda bırakır. En yakınımdan yani abimin eşinin gelinliğinden bahsetmek istiyorum. Hatrı sayılır bir markanın gelinliği olsa da düğün sonunda etek ucu dantelleri dökülmüş ve gelinliğin yan kısımlarından birkaç yer gelinimiz hiç kilolu olmamasına rağmen patlamıştı (oturup kalkmaktan veya oynamaktan kaynaklı). Bu detayları mutlaka inceleyin.

2019 Gelinlik Modelleri Fiyatları

Gelinlik modelleri kullanılan malzeme ve işçilik düzeyi ile değişiklik gösteriyor. 2019 yılı için özel tasarlanan gelinliklerde fiyatlar oldukça değişken indirim sezonunda 5000 TL’ye gelinlik bulma imkanı da var ama 50.000 TL ‘ye gelinlik de var. Bu yüzden çok iyi araştırma yapmalı ve bana göre mutlaka hem en güzelini hem de uygun fiyatlısını bulmak gerekiyor.

2019 uzun kollu gelinlik modelleri

2019 balık etekli gelinlikler kır gelinlik modelleri gelinlik modelleri 2019 2019 prenses gelinlik modelleri  a kesim gelinlik modelleri sırtı açık gelinlik modelleri 2019 salon gelinlik modelleri balık etekli gelinlik modelleri
Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.