2022 Soğuk Sarı Saç Rengi, Tonu ve Modelleri – Alımlı Kadın

2022 Soğuk Sarı Saç Rengi, Tonu ve Modelleri

2022 Soğuk Sarı Saç Rengi, Tonu ve Modelleri

2022 soğuk sarı saç, 2022 soğuk sarı saç rengi, 2022 soğuk sarı saç tonları, 2022 soğuk sarı saç modelleri, palette soğuk sarı toner gratis, palette soğuk sarı toner kullananlar kadınlar kulübü, palette soğuk sarı toner ne işe yarar, palette soğuk sarı toner süslü, palette soğuk sarı toner yorum, sicak sari tonlari, soğuk sarı, soğuk sarı balyaj, soğuk sarı ışıltı, soğuk sarı ombre kısa saç, soğuk sarı röfle, soğuk sarı saç, soğuk sarı saç boyaları, soğuk sarı saç boyası, soğuk sarı saç boyası numaraları, soğuk sarı saç cilası, soğuk sarı saç nasıl yapılır, soğuk sarı saç ombre, Soğuk sarı saç rengi kimlere yakışır, soğuk sarı saç renkleri, Soğuk sarı saç tonları, soğuk sarı toner, soğuk sarı toner nedir, soğuk sarı tonlar, soğuk sarı tonları

2022 Soğuk Sarı Saç Rengi

Soğuk sarı saç rengi çoğunlukla açık ten rengine sahip kadınların tercih ettiği renklerden birisi olarak biliniyor fakat bu 2022 yılında değişecek gibi görünüyor. Özellikle evde kendi başınıza da elde edebileceğini soğuk sarı saç rengi sayesinde isterseniz yaz aylarında isterseniz de kışın hiç fark etmez soğuk sarı saç rengini kolaylıkla kullanabilirsiniz.

2022 Soğuk Sarı Saç Tonları

Soğuk sarı saç renkleri altında mavi-gri(küllü) tonlar taşır, hatta boyanın ayarı iyi tutturulamazsa zamanla yeşile ya da griye dönebilir. 1(küllü) ve 2(irize) ile biten sarı yansımalarını ifade eder.

2022 Soğuk Sarı Boyası

  • Affinage Infiniti Regular 10.21 Ekstra Açık Soğuk Küllü Sarı
  • Wella Koleston Perfect 12,22 Özel Yoğun Soğuk Küllü Sarı
  • DAIMON Fa Amonyaksız Saç Boyası 8.12 Açık Sarı Soğuk Bej
  • Artego Orta Altın Soğuk Kumral 7.31

Soğuk Sarı Saç Renkleri Nasıl Elde Edilir?

Önce sıcak ve soğuk sarıların ne olduğunu öğrenelim:

Saç boyalarında sıcak sarı tonları altında kırmızı-turuncu-bakır tonlar barındıran, parlak ve canlı sarılardır. Numara değerinden ifade edecek olursak 3(dore),4(bakır) ve 6(kızıl), 5(akaju) ile biten numaralar sıcak yansımalı sarılardır.

Soğuk sarılar ise altında mavi-gri(küllü) tonlar taşır, hatta boyanın ayarı iyi tutturulamazsa zamanla yeşile ya da griye dönebilir. 1(küllü) ve 2(irize) ile biten sarı yansımalarını ifade eder.

Cilt alt tonu olayını zaten çoğunuz biliyorsunuz ama bilmeyenlere küçük bir ipucu vereyim: bileğinizin iç kısmındaki damarlara baktığınızda mavi ağırlıklı bir renk görüyorsanız soğuk, yeşil ağırlıklı bir renk görüyorsanız sıcak alt tonlusunuz büyük ihtimalle. Damarların ne renk olduğuna karar veremiyorsanız, yani turkuaz veya mor tonlarında görünüyorsa büyük ihtimalle nötrsünüz.

Bu arada cildinizin çıplak gözle “sarı” veya “pembe” olarak tanımlanması tam olarak cilt alt tonunuzu açıklamaz, sarının altında yatan soğuk tonlar(cool beige, cool yellow, beige rose) olabileceği gibi, pembenin altında yatan sıcak tonlar da(peachy, warm pink) olabilir.

Ben bu gerçeği anlamadan önce sarı benizli birine kesinlikle ve kesinlikle sıcak tonların yakışmayacağını iddia ederdim, sarı tonları üzerinden incelediğimde kısmen haklı ve de kısmen haksız olduğumu gördüm.
Soğuk pembe alt tonlu beyazlarla soğuk pembe alt tonlu esmerleri unutmuşum:) Size her renk yakışır, ama seçeceğiniz sarı tonunda baskın bir sıcaklık veya soğukluk olması yüzünüzü çok kırmızı gösterebilir. Siz 0 ile biten direkt sarılara yönelin derim ben.

2022 Soğuk Sarı Saç Modelleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.