2019 Salaş Topuz Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Salaş Topuz Modelleri

2019 Salaş Topuz Modelleri

Kadınların en sevdiği saç modellerinden birisi olan salaş ve dağınık topuz modellerini sizler için derledik. Havaların ısınmasıyla birlikte saçlarımızı açık bırakmaktansa topuz ya da at kuyruğu şeklinde tercih ediyoruz. Yaz aylarında dağınık topuzlu saç modelleri hemen hemen bütün kadınlara yakışıyor. Bu durum bir bakıma hepimizin de hoşuna gidiyor aslında. Özellikle evdeyken sıkıldığımızda yaptığımız topuzu özenerek yapmamız mümkün olmuyor veya iş yerinde çalışırken kalemle sıkıştırdığımız topuzun yerini hiçbir zaman özenle yaptığımız topuzlar alamıyor. Buradan da şu anlam çıkıyor; topuz dediğimiz şey yalnızca dağınık ve yalapşap yapıldığından güzel duruyor 🙂

Aksesuarlarınız ile Uyumlu Topuzlar

Topuz saç modelleri sade kullanıldığında bile çok güzel duruyor. Uygun bir aksesuar ile kullanıldığında ise oldukça dikkat çekici ve etkileyici olabiliyor. Benim en sevdiğim aksesuar ise halka küpeler. Özellikle büyük olan ve gümüş olanlar. Bunun yanı sıra küçük inci küpeler ile de topuz modelleri oldukça güzel oluyor. Salaş topuz modelleri 2019 yılında oldukça güzeller.

Fular İle Topuz Nasıl Yapılır?

Saç fularları ile yapılan fularlar özellikle jean ile yapılan bir kombin ile harika uyumlu oluyor. Bir de beyaz basic bir tişört ile kombin tamamlandığında kendinizi mükemmel hissedebilirsiniz. Fular ile topuzunuzun etrafından iki kere dolayıp bağlamanız halinde harika olacaktır.

 

 

2019 salaş topuz modelleri

salaş topuz modelleri

günlük topuz modelleri

dağınık topuz modelleri düz topuz modelleri sade topuz modelleri 2019 topuz modelleri topuz modelleri
Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.