2019 Prenses Gelinlik Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Prenses Gelinlik Modelleri

2019 Prenses Gelinlik Modelleri

Yıllar geçse, moda kuralları değişse de gelinler için düğün gecesinin en vazgeçilmezi her zaman için görkemli görünen kabarık prenses gelinlik modelleri oluyor. Gelinleri tamamen çevreleyen kabarık etekleri ile göz dolduran bu gelinlikler rüyalarınızı gerçekleştirebilir. Birbirinden farklı tasarımlarıyla kabarık prenses gelinlik modelleri arasından siz de vücudunuza en iyi oturan kesimle, tarzınıza uygun hazırlanmış şahane bir gelinlik bulabilirsiniz.

2019 Kabarık Prenses Gelinlik Modelleri

Kabarık prenses gelinlik modelleri içinde Fransız dantellilerden straplez veya ince askılılara, taşlı modellerden zarif ve kapalı seçenekler sağlayan dantel kollu gelinliklere kadar aklınıza gelebilecek her tasarım var. Genellikle kapalı mekan düğünlerinde çok tercih edilen kabarık prenses gelinlik modelleri, son zamanlarda yer ve mekan tanımadan, kırda veya sahilde de gelinlerin gözdesi konumuna geliyor.

Prenses Gelinlik Nasıl Olmalı

Kabarık gelinlik modelleri dendiğinde herkesin aklına abartılı derecede hacmi olan, neredeyse damatla el ele bile tutuşmaya imkan vermeyecek modeller akla geliyor. Bu noktada da gelin olarak gelinliğin kabarıklığına karar vermek tamamen sizin elinizde. İlla çok büyük kabarıklıklar ya da abartılı duruşlara mahkum değilsiniz. Çok az verilen kabartma ya da sizin seçtiğiniz tarza göre büyüyebilen etekler, tamamen sizin inisiyatifinizde.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.