2019 Omzu Açık Bluz Modelleri ve Kombinleri – Alımlı Kadın

2019 Omzu Açık Bluz Modelleri ve Kombinleri

2019 Omzu Açık Bluz Modelleri ve Kombinleri

Omzu açık bluz modelleri geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çok moda. Özellikle kotlar ile yapılan kombinlerde çok cool görünen bu parçadan dolabınızda mutlaka birkaç renk bulunmalı. Şort ve etekler ile de harika duran omzu açık bluz modelleri sandaletler ile de harika bir bütünlük yakalıyor. Omuzlarınızı gayet ideal ölçüde sergileyen bu model aynı zamanda vücut formunuzu da çok güzel bir şekilde sergilemekte. Yüksek bel pantolonlar ile croptop omzu açık bluz modellerinin uyumunu mutlaka deneyerek görmelisiniz.

2019 omzu açık bluz kombinleri

Omzu Açık Bluz ile Hangi Sütyen Giyilmeli?

Bu tarz bluzlar ile ilgili en çok merak edilen konu sütyen tercihidir. Şeffaf askılı olan sütyenler de giyilebilir belki ama inanın görüneceği için özellikle iri göğüslü kadınlarda biraz da sıkacağı için hoş bir görüntü olmayacaktır. Bunun yerine benim önerim size kenarı silikon şeritli straplez sütyenlerdir. Yada çok daha rahat olan yapışkanlı silikon sütyenler de harika bir alternatif olabilir.

omzu açık bluz kombinleri

Omzu Açık Bluz Modelleri Nasıl Kombinlenir

Açık omuzlu bluzlar benim için kesinlikle kot pantolon ve şortlar ile kombinlenmeli en çok. Çünkü onun ruhundaki o asilik en iyi jeanler ile uyumlu. Bazen güpür bazen dantel bazen de pamuklu kumaşlar ile tasarlanan açık omuzlu bluz modellerinin hemen hemen her türlüsünü çok beğeniyorum. Fakat omzu açık bluz modellerini giyerken herkes gibi ben de sürekli omuz kısımlarının yukarı kayması sorunu yaşıyordum. Geçtiğimiz günlerde internette bir videoya denk geldim ve bu sorunu da artık aşamıyorum. Birkaç çengelli iğne ve lastik veya lastik tokalar ile çok kolay bu sorunu çözebilirsiniz siz de.  Bu arada diğer bluz modellerini görmek için buraya tıklayabilirsiniz.

omzu açık bluz içine sütyen nasıl giyinmeli

Açık Omuzlu Bluz Fiyatları

omuzları açık bluz modellerinin çok moda olmasından sebep her markanın yaz koleksiyonunda mutlaka birkaç farklı tasarımına denk geliyoruz. Yalnızca markaların değil birbirinden farklı butiklerde de çok özgün tasarımlı omzu açık bluz modelleri görmek mümkün. Fiyatlarını merak ettim ben de hem kendim hem de sizin için. Ortalama olarak 50 Tl gibi bir fiyata sahip bu bluz modelleri fakat her markada aynı fiyata ürün bulmak kolay değil. Bu yüzden omzu açık bluz modellerinin fiyatları çok değişken 300 Tl ‘ye de bulmak mümkün 5000 TL’ye de. Moda kategorimizi Pinterest Hesabımızdan takip etmeyi unutmayın.

omzu açık bluz modelleri

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.