2019 Mini Etek Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Mini Etek Modelleri

2019 Mini Etek Modelleri

2019 sezonu etek tasarımlarında etek modelleri çeşit bakımından çok zengin bir görünüme sahip. İpek etekler, parlak etek modelleri, pırıltılı etek modelleri, ipli etekler 2019 yılının mini etek modelleri arasında yer almakta. Mini etek modelleri arasında ekose mini etek, mini jean etek, mini şort etek, beli lastikli, fermuarlı, volanlı, deri görünümlü, parlak ve kareli modeller öne plana çıkıyor.

Mini Etek Kimlere Yakışır

Mini etek de herkesin gözü kapalı giyemeyeceği parçalardan bir tanesi. Mini etek giymek için bir fiziğe sahip olunması gerekir. Aksi halde nahoş görüntüler oluşabilir.

Mini Etek Nasıl Kombinlenir

Kısa boylu kadınlar mini etek tercih ettiklerinde ayakkabı seçimlerinede  dikkat etmelidirler. Uzun çizmeler yerine babet ve ince topuklu ayakkabılar ile mini eteği daha zarif ve güzel gösterebilirler.

Klasik bir mini etek giyiyorsanız eğer; bir gömlek ile, ipek bir bluz ile harika uyum gösterecektir. Siyah bir mini eteği yine siyah bir ipek bluz ile kombinleyebilirsiniz. Altına giyeceğiniz ten rengi stiletto ayakkabılar siyahın ağırlığına şıklık katacaktır.

Yaz aylarında daha açık renkteki etekler ile farklı birçok alternatif oluşturabilirsiniz. Dar beyaz bir mini etek ile çiçekli, rengarenk bir şifon bluzun güneşli yaz gününün enerjisine katacağı güzellik paha biçilemez. Şifon bluzünüzün içindeki tonlardan seçeceğiniz ayakkabı ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz.

2019 Mini Etek Modelleri

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.