2019 Kısa Tulum Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Kısa Tulum Modelleri

2019 Kısa Tulum Modelleri

Kısa tulumlar özellikle yaz günleri için çok ideal bir seçimdir.Havaların ısınması ile birlikte rahatlıkla kullanabileceğiniz müthiş bir tarz. Bu tarzın size seksilik ve zerafet katacağının garantisini verebiliriz.

Kısa Tulum Nasıl Kombinlenir?

Tek parça giyinmek denildiği anda akla ilk olarak tulum gelir. Tulum diğer parçalar ile doğru olacak şekilde kombinlenmesi gereken bir parçadır. Tulum kombinleri yapacaksanız eğer birden fazla noktaya dikkat etmeniz gerekir.

Siyah renk tulumlar, her yerde ve her ortamda ayak uyduracağını kesinle unutmayın! Siyah kısa tulum kombinleri yaparken küçük ama etkili aksesuarlar ile birlikte şık bir görünüm elde etmeniz mümkün.

Pileli ve drapeli tulumlarınızı ofis şıklığı yakalamak için tercih edebilirsiniz.

Tulum kıyafetler, giydiğiniz zaman çanta seçiminizi çapraz çantalardan yana yapabilirsiniz. Çapraz çantaların zincir detayları size farklı bir görünüm kazandıracak ve kemer etkisi verecektir. Bu durum ise vücut biçiminizin daha güzel görünmesini sağlayacaktır.

Tulum Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Şeyler

Eğer uzun boyluysanız; geniş paçalı modellerin üzerinizde harika duracağını bilmelisiniz. Desenli tulumları da deneyebilirsiniz. Atletik ve erkeksi bir vücuda sahipseniz; ince askılı ve düşük bel tulumlara öncelik verebilirsiniz. Kıvrımlı yani kum saati formuna sahipseniz; koyu renkte tulumlara yönelmeniz iyi olur. Flare denilen modeller size çok yakışır. Çok zayıfsanız; pileli ya da fırfır detaylı tulumları tercih edebilirsiniz. Eğer kısa boyluysanız, bol tulumlardan kaçının ve boyu kısa modelleri deneyin.

Kısa Tulum Modelleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.