2019 Kargo Pantolon Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Kargo Pantolon Modelleri

2019 Kargo Pantolon Modelleri

2019 ilkbahar yaz sokak modasında zirveye koşan parçalardan biri kargo pantolonlar! Hem klasik, hemde sportif tarzlardan hoşlanan kadınların ortak buluşma noktası kargo pantolonlar, bu sezon farklı renk ve kesimleriyle sokakların en gözde parçalardan biri haline geliyor..  Yazımızın devamında size ilham verecek birbirinden tarz 2019 kargo pantolon kombinleri ve stil önerileri sizleri bekliyor..

Şık, rahat, kullanışlı ve trend! Kargo pantolonları tanımlamak için en doğru kelimeler.. 2000’li yılların sokak modasının en trend parçalarından biri olan kargo pantolonların bu sezon yıldızı yeniden parlıyor.. Büyük ve geniş cepleri ile özellikle çanta taşımayı sevmeyen kadınların en gözde parçaları kargo pantolonlar.. Uzun bir aradan sonra tekrar trendler listesine girmeyi başaran kargo pantolon nasıl giyilir?

Kargo Pantolon Nasıl Kombinlenir

İşte bu sezon kargo pantolonunuzu günlük stilinize taşımanın yolları.. 2019 Sokak Modasının Yükselen Trendi Kargo Pantolonlar Bu sezon sokak modasının yükselen trendlerinden biri kargo pantolonlar. Günü rahat ve şık tamamlamak için bu sezon dolabınızda mutlaka yer açmanız gereken bir parça.. Üstelik yeni sezon modelleri ile kargo pantolon modelleri sizi gündüzden geceye taşıyabilecek davetkar bir tavra sahip.. Bu sezon neden bir kargo pantolon almalısınız? Öncelikle şu aralar trend listesinin üst sıralarında yer alıyor, ayrıca bu sezon yine trend bir çok parçayla da uyumlu..

Mesela spor ayakkabılar bu sezon hiç olmadıkları kadar popüler, kargo pantolonlarda spor ayakkabılar ile mükemmel bir uyuma sahip. Klasikten hoşlananlar ayakkabı seçimlerini topuklu çizmelerden yada asker postallarından yana kullanabilir.

Renk konusunda önünüzde bir çok seçenek var fakat size önerimiz bu sezon haki & kamuflaj ağırlıklı bir modelden yana seçiminizi yapmanız.. Haki rengine alternatif olarak lacivert yada camel renkleri tercih edebilirsiniz, tüm bu renkleri beyaz spor ayakkabılar, tişört, bluz yada beyaz gömlekler ile rahatça kombine edebilirsiniz. Klasik kargo pantolonların yerine bu sezon alternatif olarak İspanyol esintili, bol paçalı modeller yada sezon modasına ayak uydurarak seçiminizi jean’den yana kullanabilirsiniz.
Bu sezonun öne çıkan argo pantolon modelleri bacak cepleri kapaklı, gizli çıtçıtlı, dizleri dikişli, düğmeli yada fermuarlı ve dar paçalı detaylara sahipler. Tarzınıza uygun detaylara sahip bir kargo pantolon ile bu sezon gündüzden geceye birbirinden şık kombinlere imza atabilirsiniz..

İşte 2019 Sokak Modası Kargo Pantolon Kombinleri

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.