2019 Kadın Şort Modelleri ve Kombinleri – Alımlı Kadın

2019 Kadın Şort Modelleri ve Kombinleri

2019 Kadın Şort Modelleri ve Kombinleri

Yaz aylarının yaklaşması ile birlikte gardıropları hızla şort modellerine yer açmışsınızdır elbetteki. Özellikle kot şort modelleri ile birbirinden güzel ve rahat kombinler hazırlamak mümkün. fotoğraf galerimizde de görebileceğiniz gibi daha çok kot şortların tercih edildiği 2019 yaz aylarında kombinleri yapabilmek için beyaz üstlerden bolca faydalanacağız.

Kot Şort Modelleri Nasıl Kombinlenir

Bu yılın en favori parçalarından bir tanesinin kot şortlar olduğunu söylemiştik. beyaz gömlek ve beyaz tişörtler ile ne kadar uyumlu olduğunu elbette ki siz de biliyorsunuz ama bu yıl özellikle keten parçaları tercih etmeniz gerekiyor. Keten gömlek modelleri ve keten askılı bluzlar ile muhteşem bir uyum yakalayan kot şort modellerini kombinlemek çok kolay. Ayakkabı tercihlerinizde sandalet veya sneakerlar dan yana yaparsanız harika bir görünüme kavuşabilirsiniz.

Kot Şortların Fiyatları Nedir?

Her ne kadar küçük parçalara olsa da kot şort modelleri belki kot pantolonlardan bile daha pahalı olabiliyor. Özellikle dünya markaları içerisinden kot şort alırken gerçekten de birkaç kere düşünmek gerekiyor. 2019 yılındaki kot şort modellerinin fiyatları 100 TL ile başlıyor ve katlanarak artıyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.