2019 Gelin Ayakkabısı Modelleri – Alımlı Kadın

2019 Gelin Ayakkabısı Modelleri

2019 Gelin Ayakkabısı Modelleri

Evlenecek olsam kesinlikle ilk iş gelin ayakkabısı seçmek olurdu. Çünkü ben tam bir ayakkabı tutkunuyum. 2019 yılında evlenmeyi planlayan tüm kadınlar için birbirinden güzel ve şık 2019 gelin ayakkabısı modellerini derledim. Hem çok romantik hem çok şık hem de çok rahat olan bu ayakkabı modellerini her birisine aşık oldum. Hiç bu kadar göz alıcı ve güzel bir ayakkabı koleksiyonu daha önce görmemiştim. İyi ki bu yıl evlenmiyorum da seçmek zorunda kalmıyorum(!).

Ayakkabı Trendleri

Gelin ayakkabısı modelleri içinde son dönemlerin en trend modeli tül kumaş üzerindeki minik taşlar veya el işlemesi nakışlı çiçeklerdir. Bu ayakkabılar tamamen el yapımı olmasından dolayı fiyatları diğer ayakkabılara nazaran oldukça fazladır. Ayrıca bu ayakkabıların ömürlük ve hatta evladiyelik olduğunu da hatırlatmak isterim. Kim bilir belki ayak numaralarınız uyarsa kızınıza şimdiden bir vintage ayakkabı hediye etmiş bile olabilirsiniz. Elbette ki bu ayakkabıya ne kadar iyi baktığınızla da doğru orantılı olacaktır.

Gelin Ayakkabısı Fiyatları

Gelin ayakkabısı modellerine ve kullanılan malzemeye göre fiyatlarında farklılık olmakta. Örneğin el yapımı bir gelin ayakkabısı en az 1500 tl den başlamaktadır. Bu tasarımcısına göre de değişiklik göstermekte. Bunun yanı sıra çok daha uygun ayakkabı modelleri bulmak da zor değil elbette ama aynı şıklık ve kaliteyi bulamayacağınızı da belirtmek isterim. Siteye eklediğim fotoğraflar tahmin edebileceğiniz gibi tamamı el yapımı ve çelik  tabanlı ayakkabılar olduğundan fiyatları bir hayli fazla. Ama bence kesinlikle değer.

Gelinlik İçin Ayakkabı Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

  • Sabah ayaklarınız ödemden arındığı için küçük, akşam ise yorulduğunuz için şiş olabilir. Bu yüzden en ideal saat gün ortasıdır. Bu sayede ayağınıza tam uyumlu bir ayakkabı alabilirsiniz.
  • Gelinlik modeliniz çok romantik ise buna tezat bir ayakkabı da tercih ederek farklılık yaratabilirsiniz.
  • Ama siz ben tam bir prensesim diyorsanız kesinlikle aşağıdaki fotoğraflardan bir tanesine benzer ayakkabı denemelisiniz.

Pinterest hesabımızda bu ve bunun gibi yüzlerce modele denk gelebilirsiniz. Bu yüzden bizi Pinterest üzerinden de takip edebilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.