2019 Espadril Modelleri ve Fiyatları – Alımlı Kadın

2019 Espadril Modelleri ve Fiyatları

2019 Espadril Modelleri ve Fiyatları

Sıcak ilkbahar ve yaz günlerinin en rahat ve kullanışlı ayakkabılarından olan espadril model ayakkabılar bu yıl da çok moda. özellikle üzeri dantel desenli ve parlak kumaşlı espadril modeller bu yıl en çok tercih edilecek olanlardan. 2019’un espadril modellerinde bir de üzeri taş işlemeli ve bağcıklı olan modelleri görebiliyoruz. 2019 yılındaki espadril ayakkabıları dilerseniz siz de evinizde bulunan boncuklu kristal taşlar ile süsleyerek isim bir tasarıma sahip espadrile sahip olabilirsiniz.

2019 Espadril Ayakkabı Fiyatları

Her ayakkabı modelinde olduğu gibi espadril ayakkabı modellerinde de marka ve kalite gerçekten çok önemli. Bu yüzden eğer daha kaliteli daha şık bir espadril istiyorsanız kesenin ağzını açmak durumundasınız. Daha şık gösterişli ve kaliteli bir espadril için minimum 250-300 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor.

Espadril süsleme Nasıl Yapılır?

Süslü ve taşlı espadril ayakkabı modelelri çok pahalı olabilir. Hal böyle olunca öğrenciler için biraz fazla gelir bu fiyatlar. Ama sizin daha uygun fiyata bulduğunuz espadrillerinizi süslemenizden daha kolay bir şey de yok. Bunun için dikilebilir kristal taşlardan alabilirsiniz. Bu taşların 50 tanesi 5 TL gibi bir fiyata her tuhafiyeciden bulabilirsiniz. Bunun yanında bir de hayalet ipe ihtiyaç duyacaksınız çok çok ince ve şeffaf bir ip olan hayalet ip ile yaptığınız hiçbir dikişte ip belli olmayacağından çok şık görünür. Taşlı ayakkabılardan ziyade daha çok renkli püskül seviyorsanız kesinlikle bunu da çok kolay yapabilirsiniz. Evinizde kalan farklı renkteki ipliklerden püskül yapıp sonra bunları dikebilir veya yapıştırıcı ile sabitleyebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.